273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

Cafe nyheder

Info

Velkommen til HFS Cafeen – Vores FÆLLES cafe – hele klubbens samlings- og mødested 

Her afvikles møder, arrangementer, fællesspisninger, hygges osv, og cafeen er åbent hver mandag og torsdag aften (dog ikke i skoleferier og helligdage) for salg af nem og billig aftesmad fra buffet. ALLE er velkomne

Derudover er cafeen udstyret med kaffe/snack-automater, hvorfra der sælges et bredt udvalg af kolde og varme drikke, slik, chokolade og sportsboller (dog i begrænset mængde). Her kan der betales med mønter og mobilepay.

Klubben har ansat Helle til at holde gryderne i kog i hverdagene, hvor ACH også kigger forbi til frokost. Udover det faste job er hun også “bare frivillig” :-), og prøver sammen med de øvrige ildsjæle, at holde cafeen åben når det er muligt..  

Så sig endelig til, hvis du/I vil gi’ en hånd ifbm øvrige kampe/arrangementer på anlægget…

Når ACH spiller hjemmekampe på CASA, holder cafeen også åben med hjælp fra vores fantastiske frivillige, og her omdannes dele af cafeen til ACHIBALDS CORNER med en masse aktiviteter.. KIG FORBI

Har man spørgsmål vedr cafeen, fællesspisninger, arrangementer, muligheder osv, og/eller ønsker man som årgang elign at låne/booke cafeen, bedes man rette henvendelse til:

Helle på SMS: 2764 6438 eller evt Amalie på kontoret:

cafe@horsensfs.dk eller kontor@horsensfs.dk