273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

Ny andetholdstræner i HfS

Nikolaj Fejrskov ny andetholdstræner i HfS

 

DS holdet udgør HfS’ førstehold på seniorsiden, men for klubben har det været vigtigt, at have et andethold der kan supplere DS truppen, samt være en rugekasse for U19 spillere der kommer op som seniorer, og måske ikke er helt flyvefærdige til førsteholdet. Desværre måtte klubben før sommeren 2023 trække det daværende andethold i serie 3 grundet mangel på spillere, men her i foråret har arbejdet med at skabe et fundament for et nyt andethold taget fart.

 

 

Grundet udtrækningen af serie 3 holdet, måtte HfS starte fra bunden, og spille et nyt hold sammen, der gerne på sigt skal placere sig i de øverste lokale serie rækker. Starten er gået via serie 5, hvor en sammenbragt gruppe af senior- og U19 spillere i foråret har været sammen om projektet med at spille andetholdet højere op. Klubben havde søgt DBU Jylland om at starte i serie 4, men fået afslag, og dermed er HfS startet i serie 5. Det gav nogle mindre sjove kampe for både HfS og modstandere, men arbejdet er blevet gjort og holdet er rykket op i serie 4 med 27 point efter 10 kampe og en målscore på 64-8.

 

Nu sættes der yderligere skub i projektet med andetholdet, da HfS har ansat Nikolaj Fejrskov som ny træner for serie 4 holdet. Fejrskov er tidligere spiller i klubbens DS trup, men grundet en knæskade og efterfølgende operation, er kroppen ikke helt til de mange kampe og træningspas på DS niveau, så nu helliger Fejrskov sig projektet med serie 4.

 

– Jeg har valgt at takke ja til et spændende projekt omkring serie 4, da jeg desværre ikke er i stand til at fortsætte min egen karrere på højere niveau grundt min knæoperation. Når man er en del af et fodboldhold, får man en rigtig god og social omgang med andre mennesker i omklædningsrummet og på træningsbanen, og den omgang har jeg savnet under min skadespause. Derfor synes jeg det var en god mulighed for at komme tilbage til fodbolden og starte som træner for serie 4.

 

– Jeg håber vi kan få genoprettet en fed kultur omkring andetholdet i HfS, og når klubben spørger om man vil være med til at ”kickstarte” processen, så siger jeg ikke nej. Vi håber selvfølgelig vi kan krydre projektet med en oprykning til serie 3 allerede efter efteråret, men det må vi se. Og så går jeg da med en lille drøm om selv at kunne trække i den gule trøje i løbet af efteråret, hvis bentøjet tillader det, udtaler Nikolaj Fejrskov.

 

For HfS har det været vigtigt at finde en god træner til projektet omkring klubbens andethold.

 

– I HfS er vi rigtig glade for, at en kapacitet som Nikolaj Fejrskov vil hjælpe klubben med projektet omkring andetholdet på seniorsiden. Nikolaj har været en meget værdsat spiller på DS holdet, både på banen men også i forhold til at skabe den rigtige kultur i omklædningsrummet og udenfor banen. Derfor tog vi kontakt til Nikolaj for at høre om han kunne se sig selv i vores projekt, og det er vi glade for at Nikolaj kunne, udtaler Lars Jæger fra HfS.