273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

HfS FORLÆNGER MED SUCCESFULDT TRÆNERTEAM

HfS FORLÆNGER MED SUCCESFULDT TRÆNERTEAM

Horsens fS Danmarkseriehold har haft en yderst flot sæson 2023/24. Holdet rykkede inden sæsonen op i Danmarksserien, og sikrede hurtigt deltagelse i oprykningsspillet til 3. division, ved at blive nr. 1 i DS pulje 3. På trods af, at holdet som moderklub til AC Horsens ikke kan rykke op i divisionerne, er truppen fortsat med at levere flotte resultater. I sæsonens hidtil 27 kampe er det kun blevet til 3 nederlag, inden man afslutter sæsonen mod Odder den 15. juni.

 

Spillerne har leveret en fantastisk sæson på banen, men dette er sket i en stærk symbiose med trænerteamet Sebastian Kattrup og Casper Johansen, og derfor er det en stor glæde for HfS, at det er lykkedes at forlænge aftalerne med de to succesrige trænere. Sebastian Kattrup fortsætter som cheftræner frem til sommeren 2025, mens Casper Johansen har forlænget hans aftale frem til sommeren 2026.

 

Lars Jæger fra HfS er glad for forlængelsen med det succesrige trænerteam.

 

– Vi er rigtig glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Sebastian og Casper den kommende sæson. Vores DS hold har performet fantastisk i denne sæson, og har spillet noget rigtig flot fodbold. Selvom det først og fremmest er spillerne der har leveret de flotte resultater, har trænerteamet bag en stor aktie i en flot sæson. Vores trup består af unge sultne spillere, der er godt skolet, blandt andet gennem AC Horsens talentsystem, og trænerteamet har været dygtige til at lægge på spillernes udvikling, så det er attraktivt at være spiller i HfS, siger Lars Jæger, der også er glad for den gode udvikling rundt omkring holdet.

 

– Vi har fået skabt en rigtig god ramme omkring vores seniorafdeling i HfS. Vi har nogle super dedikerede holdledere der knokler i kulissen, frivillige der hjælper til med at skabe en god ramme omkring vores hjemmekampe, gode sponsorer der bakker op om klubben og så har vi mange spændende U19 spillere i HfS på vej de kommende år, hvor vi i øjeblikket arbejder på at spille vores andethold op i rækkerne, så vi har flere gode fodboldtilbud i HfS’ seniorafdeling på forskelligt niveau, udtaler Lars Jæger.

 

Cheftræner Sebastian Kattrup glæder sig til at stå i spidsen for holdet også i den kommende sæson:

 

– Det har været to rigtig gode år i HfS, hvor jeg har været heldig, at få lov til at arbejde sammen med en masse engagerede mennesker lige fra spillertruppen, trænerstab til holdledere.

 

– Jeg har virkelig nydt at træne med et hold, der har et fremragende sammenhold og som formår at koble mellem, at have det sjovt og være ambitiøse. Det har bragt os langt, og jeg er stolt over det niveau vi har nået, og at vi allerede har sikret os andenpladsen i DS-oprykningsspillet, med stort set de samme spillere, som da vi spillede i Jyllandsserien. Det vidner om hvor meget vi har rykket os. Den udvikling glæder jeg mig til, at vi i samarbejde skal bygge videre. Derudover er jeg også rigtig glad for det samarbejde vi har fået skabt med HfS U19-holdet, hvor flere spillere allerede træner fast med og og har fået minutter i DS kampene, siger Sebastian Kattrup.

 

På sidelinien har Kattrup hans højre hånd Casper Johansen, der har valgt at forlænge hans aftale for yderligere 2 sæsoner som assistenttræner:

 

– Jeg har valgt at forlænge min aftale af flere årsager. Jeg nyder at komme til træning og kamp og være sammen med en fantastisk gruppe af mennesker, spillertrup, holdledere og det resterende trænerteam. Det er ekstremt tiltalende for mig, at være med til at udvikle fodboldspillere og samtidigt mennesket udenfor fodboldbanen. Vi har en vanvittig gruppe af spillere, som er så drevet af lysten til at spille fodbold og vinde, samt at udvikle sig hver

eneste gang de er på banen, og det har jeg kæmpe respekt for, siger Casper Johansen, der ser frem til at fortsætte samarbejde med Sebastian Kattrup.

 

– Jeg nyder samarbejdet med Sebastian, som selv er på banen i kampene. Vi har en god forståelse af hinandens styrker og svagheder, og komplimenterer derfor hinanden rigtig godt som trænerteam. Derudover glæder jeg mig over, at der er et kuld af unge dygtige spillere på vej fra U19 holdet i HfS, som vi har et stort ansvar for at udvikle i det rigtige tempo, så de kan blive en fast del af DS holdet i fremtiden, slutter Casper Johansen.

 

Yderligere oplysninger om denne pressemeddelelse kan fås ved henvendelse til Lars Jæger på tlf. 40 32 71 69.