273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

Træner set-up for HFS seniorafdeling på plads

HFS seniorafdeling kunne juble over oprykningen til Danmarksserien efter forårets sæson i Jyllandsserien, og nu er det samlede træner set-up for seniorafdelingen i den kommende sæson komplet, da Mike Trøst tiltræder som ny serie 3 træner hos De Gule. Mike Trøst afløser Jesper Hvidt Mortensen, der er ny træner for U15 drengene i klubben.

– Jeg synes projektet i HFS seniorafdeling ser spændende ud til den kommende sæson. En klub som HFS bør have et andethold der ligger højere end serie 3, især også nu hvor førsteholdet er rykket op i Danmarksserien, og det vil jeg gerne være med til at forsøge at få realiseret.

– Serie 3 holdet har haft en svær halvsæson, men nu forsøger vi, at få skabt et fundament omkring holdet, og derefter har vi ambition om at rykke længere op i serierækkerne. Det håber vi også der er flere spillere der vil være en del af, udtaler Mike Trøst, der er en rutineret herre inden for seriefodbolden, hvor han har repræsenteret Hatting/Torsted, Vejle Boldklub, Juelsminde/Skjold, HB, Hedensted og FC Horsens som træner.

Lars Jæger fra HFS ser frem til en spændende sæson efter sommerpausen.

– Vi synes, vi har fået et rigtig stærkt set-up på plads for seniorafdelingen i HFS i den kommende sæson, og vi ser frem til igen at spille i Danmarksserien, hvor vi bl.a. får nogle sjove lokalopgør mod Hedensted IF. Vi håber ligeledes, at vores trup omkring serie 3 bliver styrket med tilgangen af Mike Trøst som cheftræner, så HFS kan tilbyde en god pallette af fodbold på flere niveauer, udtaler Lars Jæger.

Trænerkonstellationen i HFS vil i den kommende sæson se ud som følger:

Danmarksserie holdet:
Cheftræner Sebastian Kattrup
Assistenttrænere Tonni Brochmann og Nicolai Johansen
Målmandstræner Søren Jochumsen
Holdledere Benny Madsen, Jørn Kjær, Lars Petersen og Dan ”Post” Nielsen

Serie 3 holdet:
Cheftræner Mike Trøst
Holdleder Bjarne Jensen, Jørn Nicolaisen, Lars Ree
Målmandstræner Søren Jochumsen

Sportschef for HFS seniorafd. er Casper Johansen.

Træningen i HFS seniorafdeling starter op igen i uge 29. Ønsker du at blive en del af et ambitiøst fodboldmiljø, er du velkommen til at kontakte Lars Jæger fra HFS seniorafd. på tlf. 40 32 71 69.