273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

Nicolai Johansen slutter sig til HfS

Nicolai Johansen slutter sig til HfS

 

JS mandskabet i HfS kan efter nytår se frem til endnu en forstærkning til truppen, da offensivspilleren Nicolai Johansen har valgt at skifte til HfS. Nicolai Johansen fik sin fodboldopdragelse i AC Horsens, og har gennem seniorkarrieren repræsenteret Brabrand, Middelfart, Young Boys Silkeborg og senest Odders DS hold. Nicolai Johansen slutter sig til sin bror Casper Johansen, som fungerer som assistent for cheftræner Sebastian Kattrup, samt den tidligere AC Horsens spiller Tonni Brochmann, som også optræder for HfS efter nytår.

 

Nicolai Johansen ser frem til gensynet med Langmarksvej og den gule trøje:

 

– Efter mange år væk fra Langmarksvej, så glæder jeg mig utrolig meget til at vende “hjem” igen – og så glæder jeg mig selvfølgelig til at spille sammen med min bror igen. Vi startede vores seniorkarriere sammen på DS holdet i AC Horsens, og nu har vi muligheden for at slutte sammen i den gule trøje. HFS har et rigtig spændende hold med mange unge og dygtige spillere, og jeg håber, at jeg kan hjælpe med at spille klubben op i Danmarksserien igen. Det er ærgerligt, at en by som Horsens ikke har et hold i Danmarksserien, og det skal vi gerne have lavet om på – forhåbentlig allerede til sommer, udtaler Nicolai Johansen, der altid har været kendt som en mand med mål i støvlerne.

 

Cheftræner for JS holdet Sebastian Kattrup ser frem til at byde Nicolai Johansen velkommen:

 

– Vi er glade for at kunne byde Nicolai velkommen i HfS efter nytår. Jeg kender Nicolai fra vores fælles tid i Odder, og vi får en målfarlig og dygtig offensivspiller til truppen. Nicolai har altid udvist en professionel tilgang til fodbolden, og vil kunne bidrage med en masse både på og udenfor banen, udtaler Sebastian Kattrup.

 

Nicolai Johansen sluttede sæsonen i Odder af så sent som i lørdags med en 1-0 sejr over FC Djursland – målet selvfølgelig signeret Nicolai Johansen.