273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

Tonny Brochmann på plads i HfS fra 1. januar 2023

HfS har gjort lidt af et scoop, da klubben har lavet en aftale med den tidligere AC Horsens spiller Tonny Brochmann fra 1. januar 2023. Brochmann spillede senest i Nordicbet Liga klubben FC Fredericia, og har før det været tilknyttet AC Horsens af to omgange, ligesom Brochmann har haft en flot karriere i Norge gennem 10 år. Her spillede Brochmann for klubberne Sogndal, Sandnes Ulf, Jerv, Stabæk og Mjøndalen, så det er en rutineret herre der nu skal tørne ud for HfS.

Aftalen mellem HfS og Tonny Brochmann er en kombinationsaftale, hvor Brochmann udover at være spillende assistenttræner for JS holdet også ansættes som ungdomskonsulent i HfS.

Tonny Brochmann er glad for igen at skulle iklæde sig den gule Horsens trøje:

– HfS har et spændende projekt med et dygtigt trænerteam i Sebastian Kattrup og Casper Værum, samt en spillertrup med masser af talentfulde unge spillere. Jeg håber at kunne bidrage med noget rutine til truppen, så vi kan få endnu mere ud af en allerede stærk trup.

– Det er selvfølgelig noget andet end hvad jeg har været vant til, men for mig er det en god måde at holde fast i fodbolden, som jeg ikke er klar til at slippe endnu. Jeg havde en god snak med HfS, og projektet er interessant. Horsens er min by, og HfS lugter jo lidt af AC Horsens, som også er en klub der altid har stået mig nær. Jeg er gode kammerater med Casper Værum, og har fra ham kun hørt positivt om HfS, og jeg ser frem til at blive en del af projektet, siger Tonny Brochmann.

Fra HfS side ser bestyrelsesmedlem Lars Jæger også frem til at se Tonny Brochmann i den gule trøje:

– Det er fremragende for HfS, at vi kan tilknytte en kapacitet som Tonni Brochmann til klubben. Tonny har en masse rutine og brænder stadig for fodbolden, og det glæder vi os til at kunne tilføre vores talentfulde JS trup fra nytår. Vi tror på det vil give både truppen og klubben et boost fremadrettet, siger Lars Jæger.