273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

HfS fuldender trænersetup omkring JS

HfS fuldender trænersetup omkring JS.

HfS ændrer på trænersetupet omkring klubbens førstehold i seniorafdelingen, hvor Sebastian Kattrup allerede tidligere er præsenteret som ny cheftræner. Nu fuldender De Gule trænerteamet omkring JS med et regulært scoop, da den tidligere AC Horsens bomber og professionelle fodboldspiller i bl.a. tyske Holstein Kiel Casper Johansen tiltræder som spillende assistenttræner for JS holdet fra efteråret.

Bestyrelsesmedlem i HfS Lars Jæger er rigtig glad for den stærke trænerkonstellation til den kommende sæson.

– Vi synes virkelig vi kan præsentere et suverænt og spændende trænersetup omkring HfS’ seniorafdeling. Efter vi fik Sebastian Kattrup på plads, har vi kigget os omkring efter en dygtig assistenttræner, og det har vi fundet i Casper Johansen, der har spillet ungdoms- og seniorfodbold i AC Horsens, og ligeledes har en flot karriere på både de danske U-landshold samt i tyske Holstein Kiel på CV’et. Ligeledes vil Casper Johansen tiltræde som spillende assistenttræner, hvilket kan tilføre vores talentfulde JS trup en stor grad af rutine og forhåbentlig masser af målfarlighed og oplæg til vores andre spillere på holdet. Så vi synes vi har gjort lidt af et scoop med Kattrup og Johansen på plads i HfS, udtaler Lars Jæger.

Efter en sæson som angrebs- og assistenttræner i Middelfart vender Casper Johansen nu tilbage til hvor det hele startede – nemlig Horsens.

– Jeg glæder mig helt ufatteligt meget over min aftale med HfS. Efter 8 fantastiske år i Middelfart Boldklub, 7 som spiller og den seneste som angrebs- og assistenttræner er det selvfølgelig vemodigt at forlade klubben. De sidste år hvor jeg kun har været træner har jeg savnet at være en del af det der foregår inde på banen. Så da HFS henvendte sig om en rolle hvor jeg kunne få lov til, at sætte mit præg både på og uden for banen gav det lidt sig selv. Jeg ser ekstremt meget frem til at give noget tilbage den klub som har givet mig så meget i starten af min karriere. Skulle der være en klub som skulle lokke mig væk fra Middelfart så var det HfS, siger Casper Johansen.

Casper Johansen har som Sebastian Kattrup underskrevet en aftale for de kommende 2 sæsoner i HfS.

CV – Casper Johansen:

Klubber som spiller:

2006-2010 – AC Horsens

2010-2011 – Kolding FC

2011-2012 – FC Fyn

2012-2014 – Holstein Kiel

2014-2021 – Middelfart

2006-2009 – U-landshold for Danmark (U18, U19, U20, U21).

Klubber som træner:

2021-2022 – Angrebs- og assistenttræner Middelfart