273072374_1321274338385300_5004479633911863403_n (1)

Sebastian Kattrup ny JS 1 træner i HfS

HfS har ansat 25-årige Sebastian Kattrup som ny cheftræner for klubbens Jyllandsseriehold fra sommeren 2022.

 

Sebastian Kattrup har siden 2019 været cheftræner for Odder IGF’s Jyllandsseriehold, og har ligeledes siden 2020 været ansat som assistenttræner for AC Horsens U19 hold. Nu kommer der et nyt gult hold under Kattrups vinger, når han efter sommerferien tiltræder som ny træner i HfS.

 

– Jeg er rigtig glad for at have indgået en aftale som cheftræner for HFS JS 1 hold, og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg kender allerede de fleste af spillerne og trænerne omkring holdet, da jeg har spillet med og mod mange fra den nuværende spillertrup gennem min tid i AC Horsens og Odder IGF. Jeg synes truppen rummer et potentiale, som jeg er overbevist om, at jeg sammen med den resterende del af klubbens trænere og ledere kan være med til at forløse, siger Sebastian Kattrup om hans nye aftale med HfS.

 

Bestyrelsesmedlem i HfS Lars Jæger er glad for aftalen med Sebastian Kattrup, og ser frem til det kommende samarbejde.

 

– I HfS er vi rigtig glade for, at vi har kunnet tiltrække en talentfuld og upcoming træner som Sebastian Kattrup til vores setup i HfS’ seniorafdeling. Vi har en spændende trup med masser af talent og potentiale, og det tror vi på at Sebastian Kattrup kan være med til at forløse og udvikle yderligere i den kommende sæson. Via jobbet som assistenttræner for AC Horsens U19 hold, ved Kattrup hvilke mekanismer der fungerer omkring stærk og struktureret talentudvikling, og det ser vi frem til at samarbejde med ham omkring, udtaler Lars Jæger, der siger farvel til nuværende træner Krystzstof Popsczynski efter bare en enkelt forårssæson.

 

– Vi har været tilfredse med Krystzstof’s indsats i HfS, hvor vi blandt andet har oplevet et markant løft i vores træningskvalitet og en professionel tilgang til fodbolden. Krystzstof har dog et ønske om at være træner på et højere niveau end vi kan tilbyde i HfS, og derfor er det bedre at skilles som venner og efter gensidig aftale, udtaler Lars Jæger, der ønsker Krystzstof Popsczynski held og lykke på hans videre færd i fodboldens verden.

 

Krystzstof Popscynski siger nu farvel til spillere, trænere og ledere i HfS efter bare et halvt år.

 

– Jeg har fået et godt indtryk af klubben, af folkene omkring holdet og er ligeledes meget imponeret over det setup og de faciliteter der er omkring HfS’ seniorafdeling. Jeg har store ambitioner med min trænergerning, og vil derfor gerne se om der kunne være muligheder på et højere niveau end HfS, men jeg forlader klubben med en positiv erindring, siger Krystzstof Popsczynski om afskeden med HfS, og ønsker klubben alt mulig held og lykke fremover.

 

Sebastian Kattrup har fået en aftale med HfS for de kommende 2 år og tiltræder trænerjobbet fra 1. juli 2022.

 

Fakta – Sebastian Kattrup:

Spillerkarriere:

 

Ungdom:

IF Mols (U6 til U10)

Hornslet (U10 til U11)

AGF (U12 til U17)

Vejle idrætsefterskole

AC Horsens (U19)

 

Senior:
Horsens Freja (S1 og JS)

VSK Aarhus (2.div)

Aarhus Fremad (DS)

Odder (S1 og JS)

 

Korsbånds- og meniskskadet sommer 2021.

 

Trænerkarriere:

Juli 2018 – december 2019:

Cheftræner U19 drenge Liga 1 – Odder IGF

 

December 2018 – juli 2022:

Cheftræner Jyllandserie – Odder IGF

 

Juli 2020 – :

Assistent U19 Liga AC Horsens

 

Januar 2021 – juli 2022:

Talentcenterchef – Odder IGF